Nieuws

WK Herning afgelast!

Donderdag 22 april om 11:20 uur


Zojuist hebben we bericht gehad van de FEIF dat de Wereldkampioenschappen in Denemarken zijn afgelast. Dat is een grote teleurstelling. Voor ruiters, sponsoren, maar uiteraard ook voor de organisatie in Denemarken.

Als vereniging bedanken wij wedstrijdorganisatoren, de ruiters, het voorbereidingsteam, projectleider en de sponsoren voor alle positieve en sportieve inzet in dit onzekere WK-jaar.

Wij gaan ons opmaken voor het WK 2023 dat plaatsvindt in Nederland. Dat wordt uiteraard een heel bijzondere WK. Laten we ons daarop verheugen! We zien elkaar hopelijk dit jaar nog bij wedstrijden, de FEIF-keuring of andere activiteiten.

Een hartelijke groet,
Bestuur NSIJP

WK Team To Go ...to Herning in Denemarken

Zondag 28 februari om 23:10 uur


De inschrijving voor het WK selectieteam is geopend. De NSIJP wedstrijdruiters die willen meedingen naar één van de felbegeerde plekken in het Nederlandse WK Team, kunnen zich nu inschrijven.

De inschrijving sluit op 31 Maart. Dan is het selectieteam bekend en kan de sportieve strijd beginnen. Het defnitieve WK Team dat Nederland gaat vertegenwoordigen tijdens het WK in Herning, wordt bekend gemaakt tijdens het NK in Oirschot op 10 Juli.

Het WK Herning supportteam wenst alle deelnemers heel veel succes tijdens de ongetwijfeld spannende competitie.

Dinsdag 7 mei 2019 : WK Herning App voor iPhone, iPad en Android

De WK Herning App is al enige tijd beschikbaar. Zowel voor de iPhone en iPad als voor Android telefoons en tablets, maar je kan hem niet vinden in de AppStores. Toch is hij eenvoudig te installeren.


Hieronder de uitleg hoe de WK Herning App kan worden geïnstalleerd op iPhone, iPad en Android.


iPhone en iPad

Op de iPhone en iPad kan de App alleen worden geïnstalleerd met de Safari browser, niet met Chrome of FireFox.


Open Safari (de standaard browser op de iPhone) en ga naar de WK Herning website.


Als u dit leest op uw iPhone of iPad, dan hebt u de website waarschijnlijk al geopend in Safari en kan u meteen aan de slag.

1. Klik op het aangegeven icoon van de browser.

Let op: scroll eerst helemaal naar boven in de pagina zodat de browser balk van Safari onderin zichtbaar wordt.


2. Scroll naar rechts zodat het icoon "Zet op beginscherm" zichtbaar wordt.


3. Klik op "Zet op beginscherm".


4. Klik op "Voeg toe".

5. De App is geïnstalleerd en gereed voor gebruik.

Android met Chrome

Open Chrome en ga naar de WK Herning website https://wkherning.nsijp.nl.


Als u dit leest op uw Android telefoon of tablet, dan hebt u de website waarschijnlijk al geopend in Safari en kan u meteen aan de slag.


Bij het openen van de website komt er direct een banner op, zoals hieronder getoond, om aan te geven dat de website ook een App heeft.

1. Klik op "WK Herning toevoegen aan startscherm"


2. Klik op "TOEVOEGEN".

3. De App is geïnstalleerd en gereed voor gebruik.

Android met Samsung

Samsung telefoons en tablets hebben een Samsung browser. Hiermee werkt het heel simpel.


Open de Samsung browser en ga naar de WK Herning home page https://wkherning.nsijp.nl.


Als u dit leest op uw Samsung telefoon of tablet, dan hebt u de website waarschijnlijk al geopend in de Samsung browser en kan u meteen aan de slag.

Klik op het 'huisje met de plus' icoon en volg de aanwijzingen.

De App wordt dan geïnstalleerd en is direct gereed voor gebruik.

Toch een probleempje?

Stuur een korte e-mail naar wkherning@nsijp.nl, dan probeert het WK Herning supportteam u op weg te helpen.


Succes met de installatie van de WK Herning App!

Zaterdag 4 mei 2019 : WK Score calculator versie 2 nu online

De WK Score calculator versie 2 is nu online beschikbaar. Hij is ook bereikbaar op de WK Herning Scores pagina: https://wkherning.nsijp.nl/scores.html. met de menukeuze 'Score calculator'.


Met de eerste versie was het reeds mogelijk om een verwacht wedstrijdresultaat in te voeren en hiervoor te berekenen wat het effect was op de score voor een specifieke ruiter. Zoals hieronder in het voorbeeld. Voer een verwacht wedstrijdresultaat in, bijvoorbeeld een 7.30 in de T2.


Klik op 'Bereken'. Hierop wordt direct getoond welke score dit oplevert en wat dit betekent voor de WK score (gemiddelde van de twee beste scores) van de geselecteerde combinatie.


Nieuw in de WK Score calculator versie 2 is, dat de calculator nu ook een benodigd resultaat kan berekenen voor een gewenste score.

Zoals hieronder in het voorbeeld voor de geselecteerde ruiter/paard combinatie. Deze combinatie staat nu op een tweede plek in de Top WK selectie scores Jeugd met 106.41%. De combinatie op de eerste plek heeft een WK score van 107.31%.

Wat heeft de geselecteerde combinatie voor resultaat nodig in de volgende wedstrijd om deze score van 107.31% te evenaren?


Nadat op 'Bereken' is geklikt worden eerst voor alle proeven de punten en/of tijden getoond waarmee een score van 107.31% wordt behaald, onafhankelijk van reeds behaalde resultaten. Daarna wordt voor de geselecteerde combinatie getoond, dat als er op de volgende wedstrijd in de T1 een resultaat van 7.50 wordt behaald, de score van 107.31% wordt geëvenaard.

Gezien het eerdere resultaat van deze ruiter op de wedstrijd van 20 t/m 21 april, een 7.57, is de berekende 7.50 zeker geen onmogelijk resultaat.


Veel plezier toegewenst met het rekenen en speculeren!